top of page
charlie ris holistische massage utrecht_edited.jpg
Massages en Tarieven: Afbeelding

MASSAGES EN TARIEVEN

Voorafgaand aan elke massage hebben we een kort gesprek. Zo kan ik de massage zo goed mogelijk aanpassen aan jouw wensen. Na de massage is er de ruimte om weer te landen met een kop thee en een nagesprek.

Wil je graag een afspraak maken? Dit kun je doen via telefoonmail of contactformulier.

charlie ris holistische ontspannings massage utrecht.jpg

INTUÏTIEVE ONTSPANNINGSMASSAGE

2 uur - €85,-

De langzame en zachte aanraking bij de ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je de spanning in je lichaam kunt loslaten, je weer helemaal in contact komt met je lichaam en je gedachtes tot rust komen. Zo kun je beter gaan voelen wat je lichaam te vertellen heeft. De massage wordt gegeven in een constante flow, voornamelijk met de onderarmen, wat zorgt voor ontspanning en meer balans van je lichaam en geest. Waar nodig, blijf ik langer op een plek en zoeken we de verdieping op. Altijd in afstemming.

PSOAS MASSAGE

2 uur - €85,-

De Psoas is een diepliggende spiergroep, die je middenrif, lendenwervels en beenspieren met elkaar verbindt. De Psoas maakt deel uit van het sympathisch zenuwstelsel, waardoor de spier direct reageert op vluchten, vechten of bevriezen. Door langdurige stress kan de spier zich niet goed meer ontspannen en gaat zich vastzetten. Een gespannen psoas heeft invloed op de volgende dingen:


- Door de verbinding met het middenrif beïnvloedt de Psoas de ademhaling.

- De Psoas loopt door het buikgebied, waardoor nierklachten, darmklachten, menstruatiepijn en PCOS een link kunnen hebben met de Psoas.

- De Psoas loopt door het heupgebied naar je bovenbeen. Hierdoor kunnen er klachten ontstaan in de onderrug, bekkengebied, heupen en/of liezen.


Door het langzaam en diep masseren van de onderrug, lies en buikgebied neemt de spanning van de Psoas langzaam af. Ook worden de benen en het heupgewricht gelift, gerekt en gestrekt. Daarnaast masseer ik ook altijd de nek, schouders, hals en borstgebied. Hier loopt de Nervus Vagus, die ook deel uitmaakt van het sympathisch zenuwstelsel. Stimulatie van de nervus vagus heeft een positieve werking op de ademhaling, spijsvertering en stressgehalte en zo ook op de Psoas.

charlie ris holistische massage lomi lomi.jpg
charlie ris holistische massage psoas.jpg

DEEP TISSUE

2 uur - €85,-

Bij Deep Tissue maak ik gebruik van intensieve, langzame bewegingen, waardoor ik diep in het onderliggende bind- en spierweefsel werk en zo het lichaam langzaam de opgebouwde spanning kan loslaten. Ook wordt de bloedcirculatie en stofwisseling hiermee goed gestimuleerd en kan zo de bewegingsvrijheid herstellen.


Door het gebruik van weinig olie en hele trage bewegingen blijft de massage aangenaam en is je lichaam goed in staat om de druk te verwerken.

Massages en Tarieven: Diensten
Massages en Tarieven: Tekst
bottom of page